Midweek weg Zeeland


https://www.waterrijkoesterdam.nl/midweek-zeeland

Bent u toe aan vakantie en wilt u er binnenkort even tussenuit? Kies dan voor een midweek naar Zeeland bij Resort Waterrijk Oesterdam. Een midweek weg naar Zeeland is altijd een goed idee; heerlijk uitwaaien bij het water, genieten van de zon op uw terras of een verkoelend drankje drinken bij de Marina Beachclub. Hoe fijn klinkt dat? Tijdens uw midweek in Zeeland kunt u verblijven in een luxe vakantievilla voor 4 tot 16 personen. Deze unieke, vrijstaande en luxe villa's aan het Zoommeer zijn speciaal ontworpen door Piet Boon. Ook beschikken de meeste villa's over een eigen aanlegsteiger, zo kunt u direct met uw eigen of gehuurde boot het water op en genieten van uw midweek in Zeeland. Of verblijf in luxe hotel suites voor 2 of 4 personen. Welk verblijf heeft uw voorkeur?

Zijn de weersverwachtingen goed en wilt u er op het laatste moment even tussenuit? Ga dan een midweek naar Zeeland en boek last minute een luxe hotel suite bij Resort Waterrijk Oesterdam. U beschikt over super de luxe kingsize bedden, een regendouche en ligbad, een apart toilet en een minibar. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van het heerlijke belevingsbad, het spa en wellness aanbod en de sportfaciliteiten; hoe fijn is dat?

Of u nu verblijft in een luxe vakantievilla of een hotel suite; u geniet gegarandeerd van de rust en luxe die ons resort u te bieden heeft. Op zomerse dagen is de Marina Beachclub the place to be; relax op het cabanastrand en geniet van een heerlijke lunch of diner. Bij minder mooi weer kunt u terecht bij deze hippe club rondom de open haard of loungebar, of op het verwarmde terras.

Bent u een echte liefhebber van watersporten? Ga dan wakeboarden, waterskiƫn, varen of vissen! Een midweek weg in Zeeland is nog nooit zo veelzijdig geweest als bij Resort Waterrijk Oesterdam. Meer weten? Ga naar www.waterrijkoesterdam.nl

No comments:

Powered by Blogger.